Опис
Чавун - перший метал, з якого людство почало робити посуд у промислових масштабах. Тим не менш, посуд з чавуну користується популярністю досі. У чавуну дуже висока теплоємність, що дозволяє посуду розігріватися до високих температур (алюміній за рахунок більш високої тепловіддачі такої температури досягти не може), а це необхідно коли йдеться, наприклад, про приготування страв на грилі, у віці або випіканні млинців особливо на відкритому. вогні або тандир.
Переваги чавунного посуду:
довговічність - чавунний посуд при правильному догляді вічний і дістанеться вашим онукам та правнукам;
допомога у приготуванні - корисні властивості правильно зробленого чавунного посуду всім відомі. Щоб їжа пригоріла до якісного чавуну, треба сильно постаратися - це практично неможливо навіть при сильному нагріванні. Дивно те, що чим частіше ви використовуєте чавунний посуд, тим краще стають його властивості;
економічність - повільно нагріваючись, чавунний посуд дуже довго зберігає накопичене тепло і дозволить готувати в будь-яких теплових режимах вашу улюблену страву - на вогні, тандирі або звичайній плиті.
До недоліків чавунного посуду можна віднести не малу вагу чавунного посуду, утворення іржі при порушенні умов зберігання та експлуатації та крихкість при механічних ударах та пошкодженнях, але при належному догляді та правильної експлуатації ви вже не зможете відмовитися від використання якісного чавунного посуду.
Переваги чавунного посуду:
довговічність - чавунний посуд при правильному догляді вічний і дістанеться вашим онукам та правнукам;
допомога у приготуванні - корисні властивості правильно зробленого чавунного посуду всім відомі. Щоб їжа пригоріла до якісного чавуну, треба сильно постаратися - це практично неможливо навіть при сильному нагріванні. Дивно те, що чим частіше ви використовуєте чавунний посуд, тим краще стають його властивості;
економічність - повільно нагріваючись, чавунний посуд дуже довго зберігає накопичене тепло і дозволить готувати в будь-яких теплових режимах вашу улюблену страву - на вогні, тандирі або звичайній плиті.
До недоліків чавунного посуду можна віднести не малу вагу чавунного посуду, утворення іржі при порушенні умов зберігання та експлуатації та крихкість при механічних ударах та пошкодженнях, але при належному догляді та правильної експлуатації ви вже не зможете відмовитися від використання якісного чавунного посуду.
Характеристики
Вам також може сподобатися
З цим товаром купують
Відгуки
Залишити відгук
Завантаження відгуків...
З цим товаром дивляться
|
|
|
|