Опис
Кругла каструля Tierra 20 см виготовлена з чавуну, зовні та всередині покрита подвійним шаром екологічно чистої та термостійкої емалі. Емальований чавун відповідає всім вимогам сучасного посуду в області приготування і зберігання їжі. При правильному використанні страви, приготовані в них, зберігають вітаміни і корисні речовини. Міцна та щільно прилягаюча кришка спеціальної конструкції утримує пар у каструлі та забезпечує оптимальне приготування. Водяна пара конденсується на вставках з внутрішньої сторони кришки, а вода, що крапає, рівномірно стікає на поверхню їжі, роблячи її соковитою та смачною. Всі частини чавунного посуду (дно, стінки, кришка) однаково довго зберігають тепло. Це гарантує, що їжа після сервірування столу довго залишається гарячою. Емальована поверхня проста в догляді та очищенні, має естетичний вигляд. На відміну від традиційних страв.
Правила приготування
Чавун нагрівається дуже повільно, але набагато сильніше інших видів посуду. Крім того, цей матеріал довго зберігає тепло, рівномірно розподіляючи його по всій поверхні. Тому для гасіння не потрібен інтенсивний нагрів, а страви готуються на слабкому вогні. На завершальному етапі приготування рагу з овочів і всіляких круп повністю вимкніть вогонь і залиште інгредієнти під кришкою. Інакше може виникнути опік. Також це станеться, якщо рідина (вода) повністю википіла. Чавунний посуд ідеально підходить для страв, які вимагають тривалого приготування, наприклад, тушкування м'яса або птиці.
Чавун – дуже важкий метал, тому посуд з цього матеріалу складно підняти над плитою. Суцільнометалеві ручки сильно нагріваються. Крім того, майте на увазі, що чавунний посуд може розбитися при падінні.
Чудовий рівномірний розподіл і збереження тепла
Розумна конструкція кришки для ідеальної циркуляції конденсату
Енергозбереження
Міцне, антипригарне емальоване покриття
Ручка та ручки з нержавіючої сталі для легкого підйому
Легко чиститься, рекомендується ручне миття
Підходить для всіх плит, включаючи індукційні
Підходить для духовки до 240°C/464°F
Кожен товар упакований в оригінальну подарункову коробку.
Правила приготування
Чавун нагрівається дуже повільно, але набагато сильніше інших видів посуду. Крім того, цей матеріал довго зберігає тепло, рівномірно розподіляючи його по всій поверхні. Тому для гасіння не потрібен інтенсивний нагрів, а страви готуються на слабкому вогні. На завершальному етапі приготування рагу з овочів і всіляких круп повністю вимкніть вогонь і залиште інгредієнти під кришкою. Інакше може виникнути опік. Також це станеться, якщо рідина (вода) повністю википіла. Чавунний посуд ідеально підходить для страв, які вимагають тривалого приготування, наприклад, тушкування м'яса або птиці.
Чавун – дуже важкий метал, тому посуд з цього матеріалу складно підняти над плитою. Суцільнометалеві ручки сильно нагріваються. Крім того, майте на увазі, що чавунний посуд може розбитися при падінні.
Чудовий рівномірний розподіл і збереження тепла
Розумна конструкція кришки для ідеальної циркуляції конденсату
Енергозбереження
Міцне, антипригарне емальоване покриття
Ручка та ручки з нержавіючої сталі для легкого підйому
Легко чиститься, рекомендується ручне миття
Підходить для всіх плит, включаючи індукційні
Підходить для духовки до 240°C/464°F
Кожен товар упакований в оригінальну подарункову коробку.
Характеристики
Вам також може сподобатися
З цим товаром купують
Відгуки
Залишити відгук
Завантаження відгуків...
З цим товаром дивляться
|
|
|
|