Опис
Характеристики
Матеріал: чавун
Діаметр: 220 мм/240 мм/260 мм
Висота стінки: 40 мм
Товщина дна: 4,5 мм
Товщина стінки: 3,5 мм
Вага: 1,67 кг/1,93 кг/2,19 кг
Переваги
o Безпечний і екологічно чистий посуд
o Володіє природним антипригарним покриттям
o Збагачує їжу залізом
o Має необмежений термін експлуатації
Опис
Чавунна сковорідка популярного діаметру підходить для смаження і тушіння різноманітних страв для всієї родини. Має зручну дерев’яну ручку (вільха), яка комфортно лежить в руці і не нагрівається. Сковорода не покрита додатково антипригарним покриттям, яке з часом руйнується. А, навпаки, має природні антипригарні властивості, що зростають зі збільшенням терміну експлуатації. Переваги чавуну можна перелічувати безкінечно, а от що дійсно заслуговує окремої уваги, – це смак страв, приготованих в такому посуді, він унікальний! Завдяки рівномірному прогріванню всієї поверхні сковороди створюється ефект готування в печі. Перед першим використанням чавунного посуду його потрібно підготувати, щоб очистити від технічного масла, яким виробник захищає посуд від попадання вологи в пори чавуна і подальшого іржавіння.
Матеріал: чавун
Діаметр: 220 мм/240 мм/260 мм
Висота стінки: 40 мм
Товщина дна: 4,5 мм
Товщина стінки: 3,5 мм
Вага: 1,67 кг/1,93 кг/2,19 кг
Переваги
o Безпечний і екологічно чистий посуд
o Володіє природним антипригарним покриттям
o Збагачує їжу залізом
o Має необмежений термін експлуатації
Опис
Чавунна сковорідка популярного діаметру підходить для смаження і тушіння різноманітних страв для всієї родини. Має зручну дерев’яну ручку (вільха), яка комфортно лежить в руці і не нагрівається. Сковорода не покрита додатково антипригарним покриттям, яке з часом руйнується. А, навпаки, має природні антипригарні властивості, що зростають зі збільшенням терміну експлуатації. Переваги чавуну можна перелічувати безкінечно, а от що дійсно заслуговує окремої уваги, – це смак страв, приготованих в такому посуді, він унікальний! Завдяки рівномірному прогріванню всієї поверхні сковороди створюється ефект готування в печі. Перед першим використанням чавунного посуду його потрібно підготувати, щоб очистити від технічного масла, яким виробник захищає посуд від попадання вологи в пори чавуна і подальшого іржавіння.
Характеристики
Товари з цієї колекції
Всі товари цієї колекції
Вам також може сподобатися
З цим товаром купують
Відгуки
Залишити відгук
Завантаження відгуків...
З цим товаром дивляться