Опис            
                
        Тарілка торгової марки Bonna виготовлена з якісної порцеляни преміум-класу теплого відтінку, яка виробляється виключно з натуральної сировини. Використовуючи новітні технології, порцелянові вироби виготовляються та зміцнюються в середньому при температурі 1400 °C і мають високий коефіцієнт відбиття світла. Знаменита прозорість посуду Bonna та його елегантна білизна відтінку слонової кістки - це результат сучасних технологій та експериментальних розробок. Bonna спеціалізується на виробництві надзвичайно міцних, проте витончених і легких порцелянових виробів, стійких до відколів і подряпин    
            
            Характеристики        
                                    
                            Вам також може сподобатися                        
                        
                            З цим товаром купують                        
                        
                    
                    Відгуки                    
								
							
                
                
                        Залишити відгук                    
                Завантаження відгуків...
З цим товаром дивляться
	
									                                                                                                     
                                                                        								 | 
														
								
  | 
						
									                                                                                                     
                                                                        								 | 
														
								
  | 
						
									                                                                                                     
                                                                        								 | 
														
								
  | 
						
									                                                                                                     
                                                                        								 | 
														
								
  | 
						

        
        
                                    
                            


