Опис
Посуд виготовлений шляхом заливання рідкого металу в металеві форми (кокілі), які дозволяють отримувати готові вироби без відхилень за формою і розмірами.
Має подвійне призначення. Може використовуватися і як кришка для каструлі, казана тощо, і як сковорода-жаровня.
Перед першим використанням посуд необхідно ретельно вимити, нагріти на плиті до температури понад 100 С і нанести тонкий шар рослинної олії. Після цього потрібно дати посуду охолонути. Подібну процедуру рекомендуємо повторити два ― три рази. І нагадуємо ще про один важливий умови експлуатації посуду: після миття чавунний посуд необхідно витерти насухо.
Має подвійне призначення. Може використовуватися і як кришка для каструлі, казана тощо, і як сковорода-жаровня.
Перед першим використанням посуд необхідно ретельно вимити, нагріти на плиті до температури понад 100 С і нанести тонкий шар рослинної олії. Після цього потрібно дати посуду охолонути. Подібну процедуру рекомендуємо повторити два ― три рази. І нагадуємо ще про один важливий умови експлуатації посуду: після миття чавунний посуд необхідно витерти насухо.
Характеристики
Вам також може сподобатися
З цим товаром купують
Відгуки
Залишити відгук
Завантаження відгуків...
З цим товаром дивляться
|
|
|
|