Опис
На внутрішню та зовнішню сторони цієї каструлі нанесена спеціальна емаль глянцева матово-чорного кольору. Емаль має антипригарні властивості, екологічно безпечна, і дозволяє довго зберігати в цьому посуді будь-яку їжу.
Посуд виготовлений шляхом заливки рідкого металу в металеві форми (кокілі), які дозволяють отримувати готові вироби без відхилень за формою та розмірами.
1. Перед першим використанням посуд необхідно ретельно вимити, нагріти на плиті до температури до 100 С і нанести тонкий шар олії.
2. При подальшому догляді за емальованим посудом використовуйте миючі засоби без абразивних включень та агресивних хімічних сполук. Емалева поверхня посуду легко і швидко миється рідкими миючими засобами.
3. Мити емальовані вироби рекомендується через деякий час після приготування їжі, щоб перепад температур не порушив покриття.
4. Щоб зберегти емалеву поверхню, не допускайте перегрівання виробу без води або продуктів. Якщо все-таки посуд виявився перегрітим, не поспішайте його охолоджувати під холодною водою, краще дати охолонути в природних умовах.
Посуд виготовлений шляхом заливки рідкого металу в металеві форми (кокілі), які дозволяють отримувати готові вироби без відхилень за формою та розмірами.
1. Перед першим використанням посуд необхідно ретельно вимити, нагріти на плиті до температури до 100 С і нанести тонкий шар олії.
2. При подальшому догляді за емальованим посудом використовуйте миючі засоби без абразивних включень та агресивних хімічних сполук. Емалева поверхня посуду легко і швидко миється рідкими миючими засобами.
3. Мити емальовані вироби рекомендується через деякий час після приготування їжі, щоб перепад температур не порушив покриття.
4. Щоб зберегти емалеву поверхню, не допускайте перегрівання виробу без води або продуктів. Якщо все-таки посуд виявився перегрітим, не поспішайте його охолоджувати під холодною водою, краще дати охолонути в природних умовах.
Характеристики
Вам також може сподобатися
З цим товаром купують
Відгуки
Залишити відгук
Завантаження відгуків...
З цим товаром дивляться
|
|
|
|