Опис
По боках казана чотири ручки.
Посуд виготовлений шляхом заливання рідкого металу в металеві форми (кокілі), які дозволяють отримувати готові вироби без відхилень за формою і розмірами.
Звертаємо також Вашу увагу, що весь посуд виробництва НВП «Сітон» проходить спеціальну термічну обробку в заводських умовах при високій температурі, що значно покращує експлуатаційні якості посуду, а саме чавунний посуд ТМ Термо має:
- підвищену корозійну стійкість до органічних кислот, що досягається шляхом спеціальної термічної обробки - прожарюванням готових виробів, із зануренням їх в олію;
- підвищену жаростійкість посуду, що також призводить до посилення опірності окисленню і більшої стійкості до зміни обсягу при високих температурах;
- збільшену окалійну стійкість, що зводить до мінімуму можливість потрапляння продуктів деструкції в організм людини при приготуванні їжі в цьому посуді;
- більш високу зносостійкість і твердість;
Технологія термообробки розроблена фахівцями НВП «Сітон», і захищена українськими та міжнародними патентами.
Перед першим використанням посуд необхідно ретельно вимити, нагріти на плиті до температури понад 100 С і нанести тонкий шар рослинної олії. Після цього потрібно дати посуду охолонути. Подібну процедуру рекомендуємо повторити два ― три рази. І нагадуємо ще про один важливий момент експлуатації посуду: після миття чавунний посуд необхідно витерти насухо.
Посуд виготовлений шляхом заливання рідкого металу в металеві форми (кокілі), які дозволяють отримувати готові вироби без відхилень за формою і розмірами.
Звертаємо також Вашу увагу, що весь посуд виробництва НВП «Сітон» проходить спеціальну термічну обробку в заводських умовах при високій температурі, що значно покращує експлуатаційні якості посуду, а саме чавунний посуд ТМ Термо має:
- підвищену корозійну стійкість до органічних кислот, що досягається шляхом спеціальної термічної обробки - прожарюванням готових виробів, із зануренням їх в олію;
- підвищену жаростійкість посуду, що також призводить до посилення опірності окисленню і більшої стійкості до зміни обсягу при високих температурах;
- збільшену окалійну стійкість, що зводить до мінімуму можливість потрапляння продуктів деструкції в організм людини при приготуванні їжі в цьому посуді;
- більш високу зносостійкість і твердість;
Технологія термообробки розроблена фахівцями НВП «Сітон», і захищена українськими та міжнародними патентами.
Перед першим використанням посуд необхідно ретельно вимити, нагріти на плиті до температури понад 100 С і нанести тонкий шар рослинної олії. Після цього потрібно дати посуду охолонути. Подібну процедуру рекомендуємо повторити два ― три рази. І нагадуємо ще про один важливий момент експлуатації посуду: після миття чавунний посуд необхідно витерти насухо.
Характеристики
Вам також може сподобатися
З цим товаром купують
Відгуки
Залишити відгук
Завантаження відгуків...
З цим товаром дивляться
|
|
|
|