Опис
Залізо з вмістом вуглецю більше 2,14%. Якщо менше, то сталь. Залізо у чистому вигляді! У нашому випадку без будь-якого покриття (без емалі). Тому може іржавіти, якщо залишати мокрою! Важка! Не плутати зі старою бабусиною чавунною сковорідкою злитого алюмінію. Покриття на чавунному посуді утворюється в процесі прожарювання (якщо нова). А в процесі приготування воно постійно оновлюється. Але це не антипригарне покриття, як багато хто чомусь думають (бо чорне?), а найтонша полімерна плівка із запеченого масла (жиру), яка захищає вашу посудину від корозії, а також має гідрофобні властивості (відштовхує воду). І тому, щоб не прилипало, готувати потрібно з олією. Хіба що коржі можна без олії пекти. І так. На чавуні можна ПЕКТИ. Тому що він, крім усього іншого, має високу теплову емісію. Це є чи не головна перевага чавуну. Здатність віддавати тепло. Тепло від добре прогрітої сковороди ви відчуєте за півметра! Подібного ефекту вам від інших матеріалів не отримати. Теплова емісія у чавуну в 10 разів вища, ніж у алюмінію. Це означає, що продукт готується не тільки в місці торкання поверхні, а практично повністю. Пропікається. І якщо на алюмінієвій пательнімлинці висмажите, то на чавунній ви їх печете)
Характеристики
|
Висота, см
|
3 |
|
Діаметр, см
|
26 |
|
Вага, кг
|
1.8 |
|
Колір
|
Чорний |
|
Форма
|
Круглі |
|
Матеріал
|
Чавун |
|
Покриття
|
Без покриття |
|
Набір
|
Один предмет |
|
Сумісність з плитою
|
Для газової плити, Для електроплити, Для індукційної плити, Для склокерамічної плити, Для галогенової плити |
|
Приміщення
|
Кухня |
|
Країна бренду
|
Україна |
|
Країна виробництва
|
Україна |
Вам також може сподобатися
З цим товаром купують
Відгуки
Залишити відгук
Завантаження відгуків...
З цим товаром дивляться
|
|
|
|
|
|
|
|




