Опис
При виготовленні чавунного посуду використовується запатентований процес термообробки, що підвищує стійкість посуду до іржі. Завдяки запіканню масла в чавунних порах, сковорода набуває природне антипригарне покриття. Чавунні сковороди ТМ Brizoll при виготовленні покриваються рослинним соєвим маслом.
Доглядати за посудом досить легко, головне мити посуд вручну додаючи м'яке мило, але можна обійтися і без нього. Після миття потрібно протирати посуд тканиною без ворсу або паперовим рушником. Зберігати посуд варто в сухому місці. Після миття бажано трохи змастити посуд маслом, поки вона ще тепла.
При готуванні можна користуватися будь-якими аксесуарами, навіть з нержавіючої сталі, посуд не подряпати і не порушаться її антипригарні властивості. Посуд дуже добре тримає тепло, а значить ваші страви набудуть більш насичений смак!
Доглядати за посудом досить легко, головне мити посуд вручну додаючи м'яке мило, але можна обійтися і без нього. Після миття потрібно протирати посуд тканиною без ворсу або паперовим рушником. Зберігати посуд варто в сухому місці. Після миття бажано трохи змастити посуд маслом, поки вона ще тепла.
При готуванні можна користуватися будь-якими аксесуарами, навіть з нержавіючої сталі, посуд не подряпати і не порушаться її антипригарні властивості. Посуд дуже добре тримає тепло, а значить ваші страви набудуть більш насичений смак!
Характеристики
Вам також може сподобатися
З цим товаром купують
Відгуки
Залишити відгук
Завантаження відгуків...
З цим товаром дивляться
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|