Опис
Ножі серії Sushi Silver відносяться до професійних високоякісних ножів, завдяки особливому підбору матеріалів і технології виготовлення. Створені майже дві тисячі років тому, суші перетинають століття як один з найвишуканіших проявів японської кухні. Це давня традиція, яка передбачає високоточні розрізи та надтонкі поєднання. А Tramontina, що має віковий досвід у виробництві ножів, тепер пропонує спеціальну лінію, присвячену цьому прекрасному мистецтву.
Матеріал леза: інноваційна сталь DIN 1.4116 KRUPP (твердість 62 HRC)
Товщина леза: 2.5 – 3.5 мм
Матеріал руків'я: високоякісний нейлон з антибактеріальним покриттям
Руків'я витримує 80˚С
Інноваційна сталь з підвищеним вмістом азоту забезпечує довговічність використання
Можна мити в посудомийній машин
Матеріал леза: інноваційна сталь DIN 1.4116 KRUPP (твердість 62 HRC)
Товщина леза: 2.5 – 3.5 мм
Матеріал руків'я: високоякісний нейлон з антибактеріальним покриттям
Руків'я витримує 80˚С
Інноваційна сталь з підвищеним вмістом азоту забезпечує довговічність використання
Можна мити в посудомийній машин
Характеристики
Довжина, см
|
20 |
Колір
|
Коричневий |
Матеріал
|
Нержавіюча сталь |
Набір
|
Один предмет |
Призначення ножа
|
Для риби |
Матеріал леза
|
Нержавіюча сталь |
Довжина леза, см
|
20 |
Особливості
|
Можна мити в ПМ |
Приміщення
|
Кухня |
Країна бренду
|
Бразилія |
Країна виробництва
|
Бразилія |
Вам також може сподобатися
З цим товаром купують
Відгуки
Залишити відгук
Завантаження відгуків...
З цим товаром дивляться
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|