Опис
Ніж Сантоку призначений для шаткування овочів, тонкої нарізки, оброблення м'яса та риби. Функціональність ножа обумовлена унікальною обробкою клинка Hammering, яка виключає тертя та налипання продуктів на лезо під час нарізки. У серію HATTORI увійшли кухонні ножі із японської сталі 420J2. Вона була розроблена для виробів, що експлуатуються за умов підвищеної вологості. Ця сталь міцна та зносостійка, загартована до 53 +/-2 одиниць за шкалою Роквелла. Кожна модель оснащена болстером з нержавіючої сталі, що рівномірно розподіляє навантаження під час роботи. Поліпропіленова рукоятка ергономічної форми міцно зафіксована трьома болтами. Завдяки матовому покриттю вона стійка до ковзання та забезпечує безпечну роботу. Всі елементи ножа підігнані вручну, що забезпечує високий рівень надійності та гігієни. Загострювані під оптимальним кутом леза залишаються бездоганно гострими. Щоб продовжити термін служби ножа, слід мити його вручну.
Тип: сантоку
Довжина леза: 13 см
Матеріал леза: нержавіюча сталь
Матеріал рукояті: пластик
Колір чорний
Не можна мити в посудомийній машині
Тип: сантоку
Довжина леза: 13 см
Матеріал леза: нержавіюча сталь
Матеріал рукояті: пластик
Колір чорний
Не можна мити в посудомийній машині
Вам також може сподобатися
З цим товаром купують
Відгуки
Залишити відгук
Завантаження відгуків...
З цим товаром дивляться
|
|
|
|