Опис
Матеріал: кований алюміній
Товщина стінок: 3,8 мм.
Товщина дна: 4,2 мм
Види плит: все у т.ч. індукційні
Покриття: Greblon C3 (тришарове екологічне антипригарне покриття не містить ПФОА).
Ручка: бакелітова з ефектом, кріплення гвинтове.
Особливості: максимально допустима температура нагрівання покриття – 240 °C, ручки – 140 °C
Рекомендації щодо догляду
Перед першим використанням небхідно зняти упаковку та наявні наклейки! Далі сковорідку потрібно промити гарячою водою з використанням рідкого мийного засобу, після чого змастити її невеликою кількістю олії. Уникайте перегрівання посуду, особливо, якщо ви використовуєте індукційні кухонні плити. Критичні температури досягаються досить швидко. Перегрівання може бути причиною зміни кольору покриття та зниження його антипригарних властивостей. Щоб уникнути перегрівання, рекомендується нагрівати сковороду з додаванням олії або продуктів приготування, що продовжить термін служби антипригарного покриття. Використовуйте олію як визначник температури нагрівання сковороди. Не допускайте димоутворення олії, що є індикатором перегрівання. Щоб не пошкодити поверхню, використовуйте силіконові або дерев'яні інструменти. Перш ніж завантажити посуд у воду після приготування, дайте йому охолонути. Не використовуйте посуд як контейнер для зберігання продуктів.
Товщина стінок: 3,8 мм.
Товщина дна: 4,2 мм
Види плит: все у т.ч. індукційні
Покриття: Greblon C3 (тришарове екологічне антипригарне покриття не містить ПФОА).
Ручка: бакелітова з ефектом, кріплення гвинтове.
Особливості: максимально допустима температура нагрівання покриття – 240 °C, ручки – 140 °C
Рекомендації щодо догляду
Перед першим використанням небхідно зняти упаковку та наявні наклейки! Далі сковорідку потрібно промити гарячою водою з використанням рідкого мийного засобу, після чого змастити її невеликою кількістю олії. Уникайте перегрівання посуду, особливо, якщо ви використовуєте індукційні кухонні плити. Критичні температури досягаються досить швидко. Перегрівання може бути причиною зміни кольору покриття та зниження його антипригарних властивостей. Щоб уникнути перегрівання, рекомендується нагрівати сковороду з додаванням олії або продуктів приготування, що продовжить термін служби антипригарного покриття. Використовуйте олію як визначник температури нагрівання сковороди. Не допускайте димоутворення олії, що є індикатором перегрівання. Щоб не пошкодити поверхню, використовуйте силіконові або дерев'яні інструменти. Перш ніж завантажити посуд у воду після приготування, дайте йому охолонути. Не використовуйте посуд як контейнер для зберігання продуктів.
Характеристики
Вам також може сподобатися
З цим товаром купують
Відгуки
Залишити відгук
Завантаження відгуків...
З цим товаром дивляться