Опис
Турка - це товстостінний ківш із довгою ручкою. Традиційна турка (джезва - інша назва) виготовлялася з кованої міді. Кава, зварена в турці, вирізняється досить насиченимсмаком і густою консистенцією з невеликою кількістю частинок кави (гущі). У напої залишаються майже всі речовини, які містяться в обсмаженому кавовому зерні. Приготування кави в турці - один із найдавніших методів заварювання кави, тому рецептів кави по-східному дуже багато: вони можуть відрізнятися і використанням додаткових інгредієнтів, і самою технологією приготування, і подачею.
Характеристики
Колекція
|
Дракони |
Об'єм, л
|
0.75 |
Вага, кг
|
0.29 |
Колір
|
Чорний |
Форма
|
Круглі |
Матеріал
|
Мідь |
Набір
|
Один предмет |
Дизайн
|
З малюнком |
Приміщення
|
Кухня |
Країна бренду
|
Україна |
Країна виробництва
|
Україна |
Вам також може сподобатися
З цим товаром купують
Відгуки
Залишити відгук
Завантаження відгуків...
З цим товаром дивляться