Опис
Турка-товстостінний металевий ківш із довгою ручкою. Традиційна турка (джезва-інша назва) виготовлялася із кованої міді. Кава, зварена в турці, відрізняється досить насиченимсмаком і густою консистенцією з невеликою кількістю часток кави (гущі). У напої залишаються майже всі речовини, що містяться в обсмаженому кавовому зерні. Приготування кави в турці - один з найдавніших методів заварювання кави, тому рецептів кави по-східному дуже багато: вони можуть відрізнятися і використанням додаткових інгредієнтів, технологією приготування і подачею кави.
Характеристики
|
Об'єм, л
|
0.3 |
|
Вага, кг
|
0.19 |
|
Колір
|
Чорний |
|
Форма
|
Круглі |
|
Матеріал
|
Мідь |
|
Набір
|
Один предмет |
|
Дизайн
|
З малюнком |
|
Приміщення
|
Кухня |
|
Країна бренду
|
Україна |
|
Країна виробництва
|
Україна |
Вам також може сподобатися
З цим товаром купують
Відгуки
Залишити відгук
Завантаження відгуків...
З цим товаром дивляться




