Опис
Чавун - перший метал, з якого людство почало робити посуд у промислових масштабах. Проте посуд із чавуну користується популярністю досі. У чавуну дуже висока теплоємність, що дає змогу посуду розігріватися до високих температур (алюміній завдяки вищій тепловіддачі такої температури досягти не може), а це потрібно, коли йдеться, наприклад, про приготування страв на грилі, у воці або випіканні млинців особливо на відкритому вогні чи тандирі.
Переваги чавунного посуду:
- довговічність - чавунний посуд за правильного догляду вічний і дістанеться вашим онукам і правнукам;
- допомога в приготуванні - корисні властивості правильно зробленого чавунного посуду всім відомі. Щоб їжа пригоріла до якісного чавуну, треба добряче постаратися - це практично неможливо навіть при сильному нагріванні. Дивно те, що чим частіше ви використовуєте чавунний посуд, тим кращими стають його властивості;
- економічність - повільно нагріваючись, чавунний посуд дуже довго зберігає накопичене тепло і дасть змогу готувати в будь-яких теплових режимах вашу улюблену страву - на вогні, тандирі або звичайній плиті.
До недоліків чавунного посуду можна віднести не малу вагу чавунного посуду, утворення іржі за умови порушення умов зберігання й експлуатації та крихкість за механічних ударів і ушкоджень, але за умови належного догляду і правильної експлуатації ви вже не зможете відмовитися від використання якісного чавунного посуду.
Переваги чавунного посуду:
- довговічність - чавунний посуд за правильного догляду вічний і дістанеться вашим онукам і правнукам;
- допомога в приготуванні - корисні властивості правильно зробленого чавунного посуду всім відомі. Щоб їжа пригоріла до якісного чавуну, треба добряче постаратися - це практично неможливо навіть при сильному нагріванні. Дивно те, що чим частіше ви використовуєте чавунний посуд, тим кращими стають його властивості;
- економічність - повільно нагріваючись, чавунний посуд дуже довго зберігає накопичене тепло і дасть змогу готувати в будь-яких теплових режимах вашу улюблену страву - на вогні, тандирі або звичайній плиті.
До недоліків чавунного посуду можна віднести не малу вагу чавунного посуду, утворення іржі за умови порушення умов зберігання й експлуатації та крихкість за механічних ударів і ушкоджень, але за умови належного догляду і правильної експлуатації ви вже не зможете відмовитися від використання якісного чавунного посуду.
Характеристики
Висота, см
|
8 |
Діаметр, см
|
26 |
Вага, кг
|
2 |
Колір
|
Чорний |
Форма
|
Круглі |
Матеріал
|
Дерево, Чавун |
Покриття
|
Емальоване |
Набір
|
Один предмет |
В наборі
|
Сковорода |
Дизайн
|
Однотонний |
Приміщення
|
Кухня, Їдальня |
Країна бренду
|
Україна |
Країна виробництва
|
Україна |
Вам також може сподобатися
З цим товаром купують
Відгуки
Залишити відгук
Завантаження відгуків...
З цим товаром дивляться
|
|
|
|