Опис
HACCP - система кольорового кодування.
HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) - це критичні контрольні точки аналізу ризиків.
Грамотним рішенням для професійної сфери використання стане барвиста палітра рукоятей Бехчет.
Залежно від кольору допоможуть раціонально систематизувати інструменти для роботи з різними групами продуктів харчування:
червона - для м'яса,
синя - для риби,
зелена - для овочів/фруктів і зелені,
біла - для хлібобулочних виробів, сиру,
жовта - для обробки курятини,
а чорна - універсальна.
Розмір: 70x190x2 мм
Матеріал: нержавіюча сталь, пластик
Країна виробник: Туреччина
HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) - це критичні контрольні точки аналізу ризиків.
Грамотним рішенням для професійної сфери використання стане барвиста палітра рукоятей Бехчет.
Залежно від кольору допоможуть раціонально систематизувати інструменти для роботи з різними групами продуктів харчування:
червона - для м'яса,
синя - для риби,
зелена - для овочів/фруктів і зелені,
біла - для хлібобулочних виробів, сиру,
жовта - для обробки курятини,
а чорна - універсальна.
Розмір: 70x190x2 мм
Матеріал: нержавіюча сталь, пластик
Країна виробник: Туреччина
Характеристики
|
Довжина, см
|
19 |
|
Ширина, см
|
7 |
|
Колір
|
Зелений |
|
Матеріал
|
Нержавіюча сталь, Пластик |
|
Набір
|
Один предмет |
|
Призначення ножа
|
Для овочів |
|
Матеріал леза
|
Нержавіюча сталь |
|
Довжина леза, см
|
19 |
|
Приміщення
|
Кухня, Їдальня |
|
Країна бренду
|
Туреччина |
|
Країна виробництва
|
Туреччина |
Вам також може сподобатися
З цим товаром купують
Відгуки
Залишити відгук
Завантаження відгуків...
З цим товаром дивляться
|
|
|
|
|
|
|
|




