Опис
Термоакумулююче тришарове дно товщиною 5 мм забезпечує швидкий нагрів, а також рівномірний розподіл і тривале збереження тепла. Акумульоване тепло дозволяє завершити приготування страв протягом 10-15 хвилин після вимкнення плити, що значно скорочує споживання теплової енергії. Посуд адаптований для всіх видів плит: електричних, газових, керамічних та індукційних. Вони не призначені для використання в духовці.
Ергономічна ручка, приємна на дотик
Високоякісна нержавіюча сталь 18/10 AISI 304
Прозора кришка з термостійкого скла
3-шарова капсульна основа
значок
Підходить для всіх плит, включаючи індукційні
Легко миється в посудомийній машині
Тримачі для посуду
Ручки кухонного посуду виготовлені з нержавіючої сталі, які кріпляться до стінок за допомогою точкового зварювання . Таке кріплення ручок краще ніж заклепками (під час роботи навколо заклепок утворюються темні плями від залишків їжі, які важко змити, на яких розмножуються мікроби). Посуд з ручками з нержавіючої сталі можна використовувати на будь-якій конфорці.
Кришка з термостійкого скла
Кришка виготовлена з термостійкого скла з обідком з нержавіючої сталі і не має паровідвідника. Він призначений для утримання пари в каструлі та забезпечення оптимального приготування, випускаючи пару відповідно до інтенсивності приготування. Велика кількість вологи виходить через парові отвори разом із розчиненими поживними речовинами, теплом і ароматами. Край кришки має таку форму, щоб кришка щільно прилягала до краю посуду. Пари конденсуються між кришкою і стінками посудини, створюючи гідрозатвор. Пари, що виділяються під час варіння, конденсуються на більш холодній поверхні кришки, а потім стікають на дно каструлі. Ця постійна циркуляція сприяє здоровому та економному готуваннюбез втрати тепла, поживних і смакових речовин, що містяться в продуктах. Готуючи із закритою кришкою, ми економимо електроенергію. Скляні кришки не рекомендується використовувати для різкого охолодження або швидкого нагрівання.
Поради щодо енергозбереження
Використовуючи посуд, пам’ятайте, що тип плити, діаметр зони нагрівання та об’єм посуду визначають час, необхідний для досягнення необхідної температури приготування. Дно посуду має бути сухим. Краплі води перешкоджають передачі тепла від пальника до зовнішньої частини днища та роз’їдають нержавіючу сталь. Тому після миття посуд слід насухо витирати. При нагріванні погано протертого посуду з краплями води на зовнішній поверхні дна і залишками технологічного жиру утворюються плями.
При використанні газових плит рекомендується, щоб полум'я охоплювало не більше 2/3 поверхні дна. Тоді полум'я не залишає слідів на пластикових ручках і посуді. З іншого боку, на електричній плиті діаметр нагрівального елемента не повинен перевищувати діаметр дна каструлі. Важливо регулювати потужність нагріву. Приготування на повільному вогні запобігає перегріву посуду, а споживання тепла є оптимальним. Конструкція дна забезпечує швидкий нагрів, рівномірний розподіл тепла по всій поверхні та накопичення теплової енергії, що поступово передається продукту.
Догляд за посудом
Перед миттям посуду необхідно дати охолонути. Після кожного використання рекомендується мити посуд м'якою губкою або ганчіркою з будь-яким миючим засобом. Після миття обполосніть теплою водою і витріть насухо. Грубі забруднення можна видалити за допомогою порошкових засобів для миття посуду з нержавіючої сталі. Щоб видалити залишки пригорілої їжі, налийте в посуд воду з миючим засобом або без, нагрійте її і видаліть забруднення дерев'яною лопаткою або жорсткою губкою. Не рекомендується використовувати металеві щітки, ножі або скребки. У посуді використовується однорідна нержавіюча сталь, тому подряпини, які виникають в результаті недбалого догляду, ніяк не впливають на якість посуду. Прилипання їжі до внутрішньої поверхні посуду є результатом неправильно вибраного режиму нагріву: - під час смаження сковорода була недостатньо нагріта або нагріта занадто мало. Уникайте перегрівання посуду, оскільки це може призвести до золотистого або світло-коричневого кольору поверхні з нержавіючої сталі та райдужних плям. Це не є дефектом посуду і жодним чином не впливає на довговічність посуду чи властивості їжі, що готується.
Горщики можна мити в посудомийній машині, але для тривалого використання рекомендується мити вручну. Це дуже легко, тому що вони гладкі, і все, що вам потрібно, це губка та трохи миючого засобу, щоб позбутися залишків їжі з поверхні посуду. На комплект діє гарантія 2 роки.
Вміст набору
каструля зі скляною кришкою 16 см - 2,7 л, висота 13,5 см,
каструля зі скляною кришкою 20 см - 3,1 л, висота 10 см,
каструля зі скляною кришкою 16 см - 1,6 л, висота 8 см,
сковорода з двома ручками 20 см - 1,9 л, висота 6 см.
Ергономічна ручка, приємна на дотик
Високоякісна нержавіюча сталь 18/10 AISI 304
Прозора кришка з термостійкого скла
3-шарова капсульна основа
значок
Підходить для всіх плит, включаючи індукційні
Легко миється в посудомийній машині
Тримачі для посуду
Ручки кухонного посуду виготовлені з нержавіючої сталі, які кріпляться до стінок за допомогою точкового зварювання . Таке кріплення ручок краще ніж заклепками (під час роботи навколо заклепок утворюються темні плями від залишків їжі, які важко змити, на яких розмножуються мікроби). Посуд з ручками з нержавіючої сталі можна використовувати на будь-якій конфорці.
Кришка з термостійкого скла
Кришка виготовлена з термостійкого скла з обідком з нержавіючої сталі і не має паровідвідника. Він призначений для утримання пари в каструлі та забезпечення оптимального приготування, випускаючи пару відповідно до інтенсивності приготування. Велика кількість вологи виходить через парові отвори разом із розчиненими поживними речовинами, теплом і ароматами. Край кришки має таку форму, щоб кришка щільно прилягала до краю посуду. Пари конденсуються між кришкою і стінками посудини, створюючи гідрозатвор. Пари, що виділяються під час варіння, конденсуються на більш холодній поверхні кришки, а потім стікають на дно каструлі. Ця постійна циркуляція сприяє здоровому та економному готуваннюбез втрати тепла, поживних і смакових речовин, що містяться в продуктах. Готуючи із закритою кришкою, ми економимо електроенергію. Скляні кришки не рекомендується використовувати для різкого охолодження або швидкого нагрівання.
Поради щодо енергозбереження
Використовуючи посуд, пам’ятайте, що тип плити, діаметр зони нагрівання та об’єм посуду визначають час, необхідний для досягнення необхідної температури приготування. Дно посуду має бути сухим. Краплі води перешкоджають передачі тепла від пальника до зовнішньої частини днища та роз’їдають нержавіючу сталь. Тому після миття посуд слід насухо витирати. При нагріванні погано протертого посуду з краплями води на зовнішній поверхні дна і залишками технологічного жиру утворюються плями.
При використанні газових плит рекомендується, щоб полум'я охоплювало не більше 2/3 поверхні дна. Тоді полум'я не залишає слідів на пластикових ручках і посуді. З іншого боку, на електричній плиті діаметр нагрівального елемента не повинен перевищувати діаметр дна каструлі. Важливо регулювати потужність нагріву. Приготування на повільному вогні запобігає перегріву посуду, а споживання тепла є оптимальним. Конструкція дна забезпечує швидкий нагрів, рівномірний розподіл тепла по всій поверхні та накопичення теплової енергії, що поступово передається продукту.
Догляд за посудом
Перед миттям посуду необхідно дати охолонути. Після кожного використання рекомендується мити посуд м'якою губкою або ганчіркою з будь-яким миючим засобом. Після миття обполосніть теплою водою і витріть насухо. Грубі забруднення можна видалити за допомогою порошкових засобів для миття посуду з нержавіючої сталі. Щоб видалити залишки пригорілої їжі, налийте в посуд воду з миючим засобом або без, нагрійте її і видаліть забруднення дерев'яною лопаткою або жорсткою губкою. Не рекомендується використовувати металеві щітки, ножі або скребки. У посуді використовується однорідна нержавіюча сталь, тому подряпини, які виникають в результаті недбалого догляду, ніяк не впливають на якість посуду. Прилипання їжі до внутрішньої поверхні посуду є результатом неправильно вибраного режиму нагріву: - під час смаження сковорода була недостатньо нагріта або нагріта занадто мало. Уникайте перегрівання посуду, оскільки це може призвести до золотистого або світло-коричневого кольору поверхні з нержавіючої сталі та райдужних плям. Це не є дефектом посуду і жодним чином не впливає на довговічність посуду чи властивості їжі, що готується.
Горщики можна мити в посудомийній машині, але для тривалого використання рекомендується мити вручну. Це дуже легко, тому що вони гладкі, і все, що вам потрібно, це губка та трохи миючого засобу, щоб позбутися залишків їжі з поверхні посуду. На комплект діє гарантія 2 роки.
Вміст набору
каструля зі скляною кришкою 16 см - 2,7 л, висота 13,5 см,
каструля зі скляною кришкою 20 см - 3,1 л, висота 10 см,
каструля зі скляною кришкою 16 см - 1,6 л, висота 8 см,
сковорода з двома ручками 20 см - 1,9 л, висота 6 см.
Характеристики
Колір
|
Металік |
Форма
|
Круглі |
Матеріал
|
Нержавіюча сталь |
Набір
|
Набір |
Предметів в наборі
|
4 |
В наборі
|
Каструля, Сковорода |
Сумісність з плитою
|
Для індукційної плити |
Дизайн
|
Однотонний |
Особливості
|
Можна мити в ПМ |
Приміщення
|
Кухня |
Країна бренду
|
Польща |
Країна виробництва
|
Польща |
Вам також може сподобатися
З цим товаром купують
Відгуки
Залишити відгук
Завантаження відгуків...
З цим товаром дивляться