Опис
Ніж для обробки м'яса 200 мм Giesser
Характеристики
Матеріал леза: хромомолібденова сталь
Ергономічна стандартна пластикова ручка виготовлена з особливо нековзного і приємного на дотик матеріалу (TPE)
Призначення: для м'яса
Відмінний баланс між лезом та ручкою
Колір: чорний
Довжина леза: 200 мм
Вага: 160 г
Характеристики
Матеріал леза: хромомолібденова сталь
Ергономічна стандартна пластикова ручка виготовлена з особливо нековзного і приємного на дотик матеріалу (TPE)
Призначення: для м'яса
Відмінний баланс між лезом та ручкою
Колір: чорний
Довжина леза: 200 мм
Вага: 160 г
Характеристики
Довжина, см
|
30 |
Колір
|
Чорний |
Матеріал
|
Пластик |
Набір
|
Один предмет |
Призначення ножа
|
Для м'яса |
Матеріал леза
|
Нержавіюча сталь |
Довжина леза, см
|
20 |
Приміщення
|
Кухня |
Країна бренду
|
Німеччина |
Країна виробництва
|
Німеччина |
Вам також може сподобатися
З цим товаром купують
Відгуки
Залишити відгук
Завантаження відгуків...
З цим товаром дивляться
|
|
|
|