Опис
Набір ножів JARL з металевим підставкою - ідеальний вибір для сучасної кухні! Цей функціональний і стильний набір включає 5 різних ножів з японської сталі марки 420J2. Підставка з металу забезпечує безпечне зберігання і заощаджує місце на робочому столі. Ножі мають двостороннє симетричне заточування для легкого нарізання та розрізання продуктів. У наборі є ножі різної призначеності, включаючи кухонний, хлібний, гастрономічний, універсальний та овочевий. Кожен ніж має ергономічну рукоятку для зручного використання. З набором JARL ви зможете насолоджуватися процесом приготування улюблених страв!
Інструкція з використання:
• Щоб подовжити термін служби ножів, їх слід мити вручну. В посудомийній машині ножі піддаються впливу жорстких мийних засобів і значному перепаду температур. Агресивне середовище буде руйнувати гостру грань ножа і, як наслідок, зменшувати його термін служби.
• Щоб уникнути зміни кольору лез, мийте ножі відразу після їх використання. Часточки їжі не висохнуть на ножі і їх легше буде очистити.
• Не рекомендується різати кухонними ножами на твердій поверхні, наприклад, кам'яній столешниці, скляній дошці, так як це може раніше часу затупити ріжучу кромку. Використовуйте для різання дерев'яні або пластикові різалочні дошки компанії FISSMAN, які менше туплять лезо.
• Використовуйте для зберігання ножів оригінальні підставки і настінні магнітні планки FISSMAN, таким чином Ви подовжите термін служби своїх ножів.
• Для підтримання гостроти леза в ідеальному стані використовуйте спеціальні інструменти і пристосування FISSMAN (мусати, точила).
• Працювати з ножами можна лише сухими руками, інакше Ви можете поранитися об лезо.
• Будь ласка, дотримуйтесь рекомендацій з догляду, і ножі прослужать Вам дуже довго.
• Даний виріб відповідає всім стандартам безпеки і гігієни.
Інструкція з використання:
• Щоб подовжити термін служби ножів, їх слід мити вручну. В посудомийній машині ножі піддаються впливу жорстких мийних засобів і значному перепаду температур. Агресивне середовище буде руйнувати гостру грань ножа і, як наслідок, зменшувати його термін служби.
• Щоб уникнути зміни кольору лез, мийте ножі відразу після їх використання. Часточки їжі не висохнуть на ножі і їх легше буде очистити.
• Не рекомендується різати кухонними ножами на твердій поверхні, наприклад, кам'яній столешниці, скляній дошці, так як це може раніше часу затупити ріжучу кромку. Використовуйте для різання дерев'яні або пластикові різалочні дошки компанії FISSMAN, які менше туплять лезо.
• Використовуйте для зберігання ножів оригінальні підставки і настінні магнітні планки FISSMAN, таким чином Ви подовжите термін служби своїх ножів.
• Для підтримання гостроти леза в ідеальному стані використовуйте спеціальні інструменти і пристосування FISSMAN (мусати, точила).
• Працювати з ножами можна лише сухими руками, інакше Ви можете поранитися об лезо.
• Будь ласка, дотримуйтесь рекомендацій з догляду, і ножі прослужать Вам дуже довго.
• Даний виріб відповідає всім стандартам безпеки і гігієни.
Характеристики
Довжина, см
|
10 |
Ширина, см
|
10 |
Висота, см
|
36 |
Вага, кг
|
1.4 |
Колір
|
Металік |
Форма
|
Квадратні |
Матеріал
|
Нержавіюча сталь |
Набір
|
Набір |
Предметів в наборі
|
6 |
Призначення ножа
|
Універсальні |
Матеріал леза
|
Нержавіюча сталь |
Довжина леза, см
|
20 |
Дизайн
|
Однотонний |
Приміщення
|
Кухня |
Країна бренду
|
Данія |
Країна виробництва
|
Китай |
Вам також може сподобатися
З цим товаром купують
Відгуки
Залишити відгук
Завантаження відгуків...
З цим товаром дивляться
|
|
|
|