Опис
Чим гарний чавунний посуд LAVA
Надійний, довговічний, з унікальними теплофізичними властивостями — чавунний посуд для приготування сьогодні на піку популярності. Сучасний посуд кардинально відрізняється від усталеного його образу. Вона виглядає стильно, яскраво, може прикрасити навіть найсучаснішу кухню.
Технології не стоять на місці та розробки світових виробників вивели чавунний посуд на новий рівень. Керамічні або емалеве покриття наноситься на метал за технологією, що перетворює їх на єдине ціле. Зменшується крихкість чавуну, покриття не боїться сколів, суттєво покращуються теплові та антипригарні властивості посуду. Посуд із чистого чавуну без покриття теж пройшов технологічне оновлення. Міцний, стійкий до механічного впливу чавун підходить для всіх типів варильних поверхонь, для приготування їжі різними методами: варіння, гасіння, запікання, смаження.
У чому плюси та переваги готування в посуді з чавуну?
1. Завдяки особливій структурі матеріалу їжа не пригоряє до дна та стінок посуду, особливо якщо нею користуватися регулярно. Згодом чавун набуває антипригарних властивостей, що пов'язано з особливою будовою кристалічної решітки цього залізовуглецевого сплаву.
2. Чавун не боїться часу і не знає зношування. У процесі тривалої експлуатації він стає лише кращим.
3. Мити такий посуд дуже легко, досить м'якої губки та звичайного миючого засобу.
4. Чавун, покритий емаллю, не вбирає запахи та смаки раніше приготовлених страв, а отже, можна без побоювань готувати в одній каструлі, тажині чи кокотниці страви з різних продуктів, у т. ч. з риби та морепродуктів.
5. Чавуну властива унікальна здатність - витримувати екстремальні температури. Жаровню, казан, сковороду можна не боячись розігріти до максимальної температури та швидко обсмажити м'ясо чи стейк. Повільне гасіння на тихому вогні теж дасть чудовий результат у чавунному посуді: продукти будуть рівномірно прогріватися при постійній температурі, яка оточуватиме їх з усіх боків.
6. І, нарешті, головний кулінарний плюс цього посуду: унікальний смак готових страв. У чавунному посуді створюється особливий температурний режим і мікроклімат, в якому максимально розкриваються смако-ароматичні властивості продуктів, що готуються.
Надійний, довговічний, з унікальними теплофізичними властивостями — чавунний посуд для приготування сьогодні на піку популярності. Сучасний посуд кардинально відрізняється від усталеного його образу. Вона виглядає стильно, яскраво, може прикрасити навіть найсучаснішу кухню.
Технології не стоять на місці та розробки світових виробників вивели чавунний посуд на новий рівень. Керамічні або емалеве покриття наноситься на метал за технологією, що перетворює їх на єдине ціле. Зменшується крихкість чавуну, покриття не боїться сколів, суттєво покращуються теплові та антипригарні властивості посуду. Посуд із чистого чавуну без покриття теж пройшов технологічне оновлення. Міцний, стійкий до механічного впливу чавун підходить для всіх типів варильних поверхонь, для приготування їжі різними методами: варіння, гасіння, запікання, смаження.
У чому плюси та переваги готування в посуді з чавуну?
1. Завдяки особливій структурі матеріалу їжа не пригоряє до дна та стінок посуду, особливо якщо нею користуватися регулярно. Згодом чавун набуває антипригарних властивостей, що пов'язано з особливою будовою кристалічної решітки цього залізовуглецевого сплаву.
2. Чавун не боїться часу і не знає зношування. У процесі тривалої експлуатації він стає лише кращим.
3. Мити такий посуд дуже легко, досить м'якої губки та звичайного миючого засобу.
4. Чавун, покритий емаллю, не вбирає запахи та смаки раніше приготовлених страв, а отже, можна без побоювань готувати в одній каструлі, тажині чи кокотниці страви з різних продуктів, у т. ч. з риби та морепродуктів.
5. Чавуну властива унікальна здатність - витримувати екстремальні температури. Жаровню, казан, сковороду можна не боячись розігріти до максимальної температури та швидко обсмажити м'ясо чи стейк. Повільне гасіння на тихому вогні теж дасть чудовий результат у чавунному посуді: продукти будуть рівномірно прогріватися при постійній температурі, яка оточуватиме їх з усіх боків.
6. І, нарешті, головний кулінарний плюс цього посуду: унікальний смак готових страв. У чавунному посуді створюється особливий температурний режим і мікроклімат, в якому максимально розкриваються смако-ароматичні властивості продуктів, що готуються.
Характеристики
Вам також може сподобатися
З цим товаром купують
Відгуки
Залишити відгук
Завантаження відгуків...
З цим товаром дивляться
|
|
|
|