Опис
Характеристики
Матеріал: чавун
Об'єм: 0,2 л
Товщина дна: 4,5 мм
Товщина стінки: 3,5 мм
Вага: 0,45 кг
Переваги
o Безпечний і екологічно чистий посуд
o Володіє природним антипригарним покриттям
o Збагачує їжу залізом
o Має необмежений термін експлуатації
Опис
Невеличка каструлька ємністю 0,2 л найчастіше використовується для порційної подачі страв в ресторанах. Окрім естетики, така подача має й практичне значення, адже чавун довго зберігає тепло, відповідно, страва набагато довше залишається гарячою. Можна без поспіху насолоджуватися її смаком і при цьому вести неквапливу розмову з друзями. Такі каструльки найчастіше використовуються для приготування і подачі жульєну та передбачають подачу в гарячому вигляді. Можна готувати як одразу в таких каструльках, так і просто подавати уже готові страви. Якщо ви хочете здивувати своїх близьких не лише смаком страв, а й оригінальною подачею, – варто звернути увагу саме на такий порційний посуд! Перед першим використанням чавунного посуду його потрібно підготувати, щоб очистити від технічного масла, яким виробник захищає посуд від попадання вологи в пори чавуна і подальшого іржавіння.
Матеріал: чавун
Об'єм: 0,2 л
Товщина дна: 4,5 мм
Товщина стінки: 3,5 мм
Вага: 0,45 кг
Переваги
o Безпечний і екологічно чистий посуд
o Володіє природним антипригарним покриттям
o Збагачує їжу залізом
o Має необмежений термін експлуатації
Опис
Невеличка каструлька ємністю 0,2 л найчастіше використовується для порційної подачі страв в ресторанах. Окрім естетики, така подача має й практичне значення, адже чавун довго зберігає тепло, відповідно, страва набагато довше залишається гарячою. Можна без поспіху насолоджуватися її смаком і при цьому вести неквапливу розмову з друзями. Такі каструльки найчастіше використовуються для приготування і подачі жульєну та передбачають подачу в гарячому вигляді. Можна готувати як одразу в таких каструльках, так і просто подавати уже готові страви. Якщо ви хочете здивувати своїх близьких не лише смаком страв, а й оригінальною подачею, – варто звернути увагу саме на такий порційний посуд! Перед першим використанням чавунного посуду його потрібно підготувати, щоб очистити від технічного масла, яким виробник захищає посуд від попадання вологи в пори чавуна і подальшого іржавіння.
Характеристики
Вам також може сподобатися
З цим товаром купують
Відгуки
Залишити відгук
Завантаження відгуків...
З цим товаром дивляться
|
|
|
|