Опис
Характеристики
Матеріал: чавун
Об'єм: 0,3 л
Товщина дна: 4,5 мм
Товщина стінки: 3,5 мм
Вага: 1,39 кг
Розмір підставки: 330х175х75 мм
Переваги
o Безпечний і екологічно чистий посуд
o Володіє природним антипригарним покриттям
o Збагачує їжу залізом
o Має необмежений термін експлуатації
Опис
Невеличка каструлька об'ємом 0,3 л з дере'яною підставкою найчастіше використовується для порційної подачі страв в ресторанах. Окрім естетики така подача має й практичне значення, адже чавун довго зберігає тепло, відповідно, страва набагато довше залишається гарячою. Можна без поспіху насолоджуватися її смаком і при цьому вести неквапливу розмову з друзями. В такому посуді можна приготувати все те, що зазвичай готується в керамічних горщиках: різноманітні м'ясні, рибні страви, овочі, жульєн, омлет тощо. Тобто, все, що передбачає подачу в гарячому вигляді. Можна готувати як одразу в таких каструльках, так і просто подавати уже готові страви. Підставка зроблена з вільхи, має отвори для установки самої каструльки і кришки, а спеціальне заглиблення призначене для серветки, хліба, столових приборів тощо. Якщо ви хочете здивувати своїх близьких не лише смаком страв, а й оригінальною подачею, – варто звернути увагу саме на такий порційний посуд! Перед першим використанням чавунного посуду його потрібно підготувати, щоб очистити від технічного масла, яким виробник захищає посуд від попадання вологи в пори чавуна і подальшого іржавіння.
Матеріал: чавун
Об'єм: 0,3 л
Товщина дна: 4,5 мм
Товщина стінки: 3,5 мм
Вага: 1,39 кг
Розмір підставки: 330х175х75 мм
Переваги
o Безпечний і екологічно чистий посуд
o Володіє природним антипригарним покриттям
o Збагачує їжу залізом
o Має необмежений термін експлуатації
Опис
Невеличка каструлька об'ємом 0,3 л з дере'яною підставкою найчастіше використовується для порційної подачі страв в ресторанах. Окрім естетики така подача має й практичне значення, адже чавун довго зберігає тепло, відповідно, страва набагато довше залишається гарячою. Можна без поспіху насолоджуватися її смаком і при цьому вести неквапливу розмову з друзями. В такому посуді можна приготувати все те, що зазвичай готується в керамічних горщиках: різноманітні м'ясні, рибні страви, овочі, жульєн, омлет тощо. Тобто, все, що передбачає подачу в гарячому вигляді. Можна готувати як одразу в таких каструльках, так і просто подавати уже готові страви. Підставка зроблена з вільхи, має отвори для установки самої каструльки і кришки, а спеціальне заглиблення призначене для серветки, хліба, столових приборів тощо. Якщо ви хочете здивувати своїх близьких не лише смаком страв, а й оригінальною подачею, – варто звернути увагу саме на такий порційний посуд! Перед першим використанням чавунного посуду його потрібно підготувати, щоб очистити від технічного масла, яким виробник захищає посуд від попадання вологи в пори чавуна і подальшого іржавіння.
Характеристики
Вам також може сподобатися
З цим товаром купують
Відгуки
Залишити відгук
Завантаження відгуків...
З цим товаром дивляться
|
|
|
|