Опис
Силіконова форма для випікання “I Microforati” має мікроперфоровану текстуру, яка забезпечує рівномірний розподіл тепла та виведення вологи, що сприяє скороченню часу випікання. Ця форма дозволяє легко працювати на професійній кухні.
Форми стійка до температур від -40°C до +230°C, зручна для виймання. Кожне пакування містить дві форми розміром 30x40 см для дека 60x40 см. Продувність складає 16 комірок.
Підходить для різних страв - від солодких до солоних, таких як тарталетки, бріоші та мафіни. Форма підходить для заквасок, пісочного тіста та брізе. Вона може використовуватись з обох боків для приготування порожніх або наповнених тарталеток.
Форми стійка до температур від -40°C до +230°C, зручна для виймання. Кожне пакування містить дві форми розміром 30x40 см для дека 60x40 см. Продувність складає 16 комірок.
Підходить для різних страв - від солодких до солоних, таких як тарталетки, бріоші та мафіни. Форма підходить для заквасок, пісочного тіста та брізе. Вона може використовуватись з обох боків для приготування порожніх або наповнених тарталеток.
Характеристики
Довжина, см
|
40 |
Ширина, см
|
30 |
Форма
|
Прямокутні |
Матеріал
|
Силікон |
Набір
|
Один предмет |
Дизайн
|
Без малюнку |
Приміщення
|
Кухня |
Країна бренду
|
Італія |
Країна виробництва
|
Італія |
Вам також може сподобатися
З цим товаром купують
Відгуки
Залишити відгук
Завантаження відгуків...
З цим товаром дивляться
|
|
|
|