Опис
Скляна форма для випікання Borcam 59044 від турецького бренду Pasapahce виконана з удароміцного та жароміцного скла, має в своєму розпорядженні акуратні форми і зручні ручки.
Форма для випікання 260мм виконана з високоякісного скла, що добре поглинає тепло - накопичене тепло добре утримується через низьку теплопровідність - страви в ній довго не остигають. Посуд зі скла, загартованого спеціальним способом, має особливу міцність і надійність.
У скляній формі Borcam 59044 можна смажити, гасити, випікати, а також підігрівати їжу в мікрохвильовій печі або духовці (має хороші діелектричні властивості та відсутність металевих домішок на відміну від посуду зі сталі, чавуну та заліза) безпосередньо після вилучення з холодильника або морозильника. Використовується для приготування гарячих страв.
Стійка до подряпин і після багаторазового використання не втрачає первісний вигляд.
Форма для випікання 260мм виконана з високоякісного скла, що добре поглинає тепло - накопичене тепло добре утримується через низьку теплопровідність - страви в ній довго не остигають. Посуд зі скла, загартованого спеціальним способом, має особливу міцність і надійність.
У скляній формі Borcam 59044 можна смажити, гасити, випікати, а також підігрівати їжу в мікрохвильовій печі або духовці (має хороші діелектричні властивості та відсутність металевих домішок на відміну від посуду зі сталі, чавуну та заліза) безпосередньо після вилучення з холодильника або морозильника. Використовується для приготування гарячих страв.
Стійка до подряпин і після багаторазового використання не втрачає первісний вигляд.
Характеристики
Діаметр, см
|
26 |
Колір
|
Прозорий |
Форма
|
Круглі |
Матеріал
|
Скло |
Набір
|
Один предмет |
В комплекті
|
Блюдо |
Призначення
|
Універсальні |
Дизайн
|
Однотонний |
Особливості
|
Можна мити в ПМ, Можна використовувати в СВЧ |
Приміщення
|
Їдальня |
Країна бренду
|
Туреччина |
Країна виробництва
|
Туреччина |
Вам також може сподобатися
З цим товаром купують
Відгуки
Залишити відгук
Завантаження відгуків...
З цим товаром дивляться
|
|
|
|