Опис
Fissman представляє лінію ножів для професійної кухні CHEF, вироблених за традиційною технологією із застосуванням кування металу. Клинок виготовлений зі сталі марки 5Cr15MoV з додаванням молібдену і ванадію. Ці елементи покращують властивості сталі і забезпечують необхідне для ножа співвідношення між його твердістю і зносостійкістю, що дозволяє зберігати гостроту леза навіть при інтенсивному використанні. Ніж з кованим лезом відрізняється більшою міцністю в порівнянні зі штампованими ножами.
Хоча процес виробництва такого ножа трудомісткий і дорогий, в результаті лезо може витримувати значні навантаження при щоденному використанні. Рукоять ножа має підвищену комфортність і не вислизає при роботі навіть з мокрих рук. Обмежувач-больстер, що є частиною клинка, оберігає руку від зісковзування на лезо, задній запобіжник служить додатковою опорою для надійного контролю роботи з ножем.
Тип: універсальний
Довжина леза: 10 см
Матеріал леза: нержавіюча сталь
Матеріал ручки: пластик
Не можна мити в посудомийній машині.
Хоча процес виробництва такого ножа трудомісткий і дорогий, в результаті лезо може витримувати значні навантаження при щоденному використанні. Рукоять ножа має підвищену комфортність і не вислизає при роботі навіть з мокрих рук. Обмежувач-больстер, що є частиною клинка, оберігає руку від зісковзування на лезо, задній запобіжник служить додатковою опорою для надійного контролю роботи з ножем.
Тип: універсальний
Довжина леза: 10 см
Матеріал леза: нержавіюча сталь
Матеріал ручки: пластик
Не можна мити в посудомийній машині.
Характеристики
Колекція
|
Chef de Cuisine |
Колір
|
Чорний |
Матеріал
|
Нержавіюча сталь, Пластик |
Набір
|
Один предмет |
Призначення ножа
|
Універсальні |
Матеріал леза
|
Нержавіюча сталь |
Довжина леза, см
|
10 |
Особливості
|
Можна мити в ПМ |
Приміщення
|
Кухня |
Країна бренду
|
Данія |
Країна виробництва
|
Китай |
Товари з цієї колекції
Всі товари цієї колекції
Вам також може сподобатися
З цим товаром купують
Відгуки
Залишити відгук
Завантаження відгуків...
З цим товаром дивляться
|
|
|
|