Опис
Протягом століть люди готують їжу в чавунному посуді, і той факт, що і сьогодні посуд із чавуну продовжує користуватися успіхом, доводить його унікальність як матеріалу для виготовлення кухонного посуду.
Особливістю такого посуду є те, що металеві ручки виконані у вигляді декоративних тематичних елементів - риба, овочі, баранина, завдяки чому вони мають ефектний вигляд під час подавання в кафе і ресторанах, а також вдома.
Переваги Ситон 200х35 порційна:
1. економічність. Надзвичайна теплоємність чавуну дасть Вам змогу заощаджувати електричну енергію та інші джерела нагріву, оскільки для приготування їжі в чавунному посуді сильний нагрів не потрібен, продукти готуються на слабкому вогні. А деякі страви, такі як плов, овочеве рагу і всілякі каші, взагалі не доводять до готовності на вогні, а залишають нудитися в чавунному казані або сковороді під кришкою. Усі частини чавунного посуду (дно, стінки, кришка) однаково довго зберігають тепло, тому, накривши на стіл, Ви можете бути впевнені, що їжа ще довго залишиться гарячою.
2. екологічна чистота. З давніх-давен чавун вважається одним із найкращих матеріалів для виготовлення посуду, який можна використовувати на будь-яких джерелах тепла, водночас, нагріваючи до будь-яких температур, він не токсичний. Він не може завдати шкоди здоров'ю людини!
3. Довговічність. Литий чавун майже вічний, оскільки він практично не схильний до деформації! Не боїться перегріву і механічних пошкоджень!
4. Унікальність. Кожен виріб створюється шляхом заливки розплавленого, при температурі 1400 ºС, рідкого металу в металеві форми (кокілі), які виготовляють на сучасному унікальному технологічному обладнанні, що має суворі геометричні форми, які дають змогу також отримувати готові вироби без відхилень за формою і розмірами. Після того, як метал застигає у відливальній формі, виріб проходить тривалий шлях різних технологічних операцій.
Перед першим використанням посуд необхідно ретельно вимити, нагріти на плиті до температури понад 100 С і нанести тонкий шар рослинної олії. Після цього потрібно дати посуду охолонути. Подібну процедуру рекомендуємо повторити два - три рази. І нагадуємо ще про один важливий момент експлуатації посуду: після миття чавунний посуд необхідно витерти насухо.
Характеристики:
Литий чавунний посуд без покриття (зі спеціальною термічною обробкою)
Діаметр 200 мм
Висота 35 мм
Особливістю такого посуду є те, що металеві ручки виконані у вигляді декоративних тематичних елементів - риба, овочі, баранина, завдяки чому вони мають ефектний вигляд під час подавання в кафе і ресторанах, а також вдома.
Переваги Ситон 200х35 порційна:
1. економічність. Надзвичайна теплоємність чавуну дасть Вам змогу заощаджувати електричну енергію та інші джерела нагріву, оскільки для приготування їжі в чавунному посуді сильний нагрів не потрібен, продукти готуються на слабкому вогні. А деякі страви, такі як плов, овочеве рагу і всілякі каші, взагалі не доводять до готовності на вогні, а залишають нудитися в чавунному казані або сковороді під кришкою. Усі частини чавунного посуду (дно, стінки, кришка) однаково довго зберігають тепло, тому, накривши на стіл, Ви можете бути впевнені, що їжа ще довго залишиться гарячою.
2. екологічна чистота. З давніх-давен чавун вважається одним із найкращих матеріалів для виготовлення посуду, який можна використовувати на будь-яких джерелах тепла, водночас, нагріваючи до будь-яких температур, він не токсичний. Він не може завдати шкоди здоров'ю людини!
3. Довговічність. Литий чавун майже вічний, оскільки він практично не схильний до деформації! Не боїться перегріву і механічних пошкоджень!
4. Унікальність. Кожен виріб створюється шляхом заливки розплавленого, при температурі 1400 ºС, рідкого металу в металеві форми (кокілі), які виготовляють на сучасному унікальному технологічному обладнанні, що має суворі геометричні форми, які дають змогу також отримувати готові вироби без відхилень за формою і розмірами. Після того, як метал застигає у відливальній формі, виріб проходить тривалий шлях різних технологічних операцій.
Перед першим використанням посуд необхідно ретельно вимити, нагріти на плиті до температури понад 100 С і нанести тонкий шар рослинної олії. Після цього потрібно дати посуду охолонути. Подібну процедуру рекомендуємо повторити два - три рази. І нагадуємо ще про один важливий момент експлуатації посуду: після миття чавунний посуд необхідно витерти насухо.
Характеристики:
Литий чавунний посуд без покриття (зі спеціальною термічною обробкою)
Діаметр 200 мм
Висота 35 мм
Характеристики
Вам також може сподобатися
З цим товаром купують
Відгуки
Залишити відгук
Завантаження відгуків...
З цим товаром дивляться